Reserveren

0172-472412

Let's ride

Wakepark

Wake Park

Ons terras aan het water en het Beachhouse bieden uitzicht op de Zegerplas, waar onze kabelskibaan staat. Deze kabelskibaan is al sinds 1998 de plek waar vele watersporters zich in de zomer uitleven. Omdat wij gebruik maken van een kabelskibaan zijn zowel beginnende als gevorderde waterskiërs bij ons aan het juiste adres. 

Naast het waterskiën en wakeboarden is het ook mogelijk om te wakeskaten en kneeboarden aan de kabel. Gaat de kabel je iets te hard? Dan kan je er voor kiezen om te gaan Suppen. Wil je graag iets anders proberen? Dan heb je ook de keuze om te flyboarden. Uiteraard zijn alle benodigde materialen om veilig het water op te gaan bij ons te huur.

Naast onze vaste gasten mogen we elk seizoen weer vele nieuwe bezoekers ontvangen en enthousiast maken voor het waterskiën, wakeboarden of Suppen. Jong, oud, ervaren of beginner, iedereen is welkom! Wij raden aan om van te voren te reserveren op onze website via de boek knoppen.

 

Waterski en wakeboarden

Binnen een half uurtje leren waterskiën of wakeboarden? Dat kan bij Wet ’n Wild!

Omdat wij gebruik maken van een kabelskibaan zijn zowel beginnende als gevorderde waterskiers bij ons aan het juiste adres.

Nadat je bent omgekleed en een wetsuit aan hebt, krijg je uitleg van een ervaren instructeur. Daarna is het tijd om je ski’s/wakeboard onder te binden en te ervaren hoe gaaf waterskiën/wakeboarden is. Binnen een half uur hebben de meeste het waterskiën/wakeboarden onder de knie, maar als je valt is dat ook geen probleem.

Suppen

Stand Up Paddle Surfing is de nieuwste rage in watersportland.

De naam zegt het al: er wordt staand gepeddeld op een surfplank. De oorsprong van het Suppen ligt in Hawaï, maar in Amerika en Australië is Suppen al langer een hit. Sinds begin 2012 verovert het ook Nederland! Dit komt mede doordat echt iedereen het snel kan leren.

Daarnaast geeft Suppen je het ultieme vrijheidsgevoel. Vanaf het moment dat je het water opstapt, verandert de wereld om je heen.

Leuke bijkomstigheid: Suppen is een perfecte work out! Uiteraard zijn alle benodigde materialen om veilig het water op te gaan bij ons te huur.
Let op: wij hebben maximaal 10 sups beschikbaar.

Kneeboarden

Kneeboarden is voor jong en oud!

Bij kneeboarden zit je met je knieen op het board en dus veel lager op het water, hierdoor stuur je niet met je voeten maar met je lichaam. Eenvoudiger onder de knie 😉 te krijgen dan wakeboarden en daarom de perfecte activiteit om de baan te leren kennen!

Wakeskaten

Wakeskaten is voor de technici.

De naam zegt het al: wakeskaten heeft iets weg van skateboarden. Bij het wakeskaten ligt de plank los onder uw voeten. Iets heel anders dan wakeboarden dus, waarbij het board vast zit. De enige grip die u bij het wakeskaten hebt komt van de griptape op het board. Wakeskaten vereist dus meer techniek dan wakeboarden.

Contact

STUUR ONS EEN BERICHT!

BINNEN EEN WERKDAG HEB JE ANTWOORD.