Reserveren

0172-472412

Happy & Wild together

Reviews

Denise & Hermen

15 juli 2022

We hebben op 15 juli 2022 een onwijs leuk bruiloftsfeest gehad op de locatie van Wet n Wild. We hebben voor deze locatie gekozen vanwege de beach look en het vriendelijke contact. De locatie is prachtig, met mooi uitzicht op de Zegerplas. Daarnaast is de bovenzaal al leuk ingericht met decoratie en kan je het makkelijk uitbreiden met meer decoratie. Al in de voorbereidingen werden we onwijs goed geholpen door Lindy. Ze was keer op keer enthousiast en hielp ons met alles uit de voeten. We kregen al vrij snel steeds een reactie terug op onze vragen via e-mail en dacht in alle punten met ons mee. Op de dag zelf was de service ook enorm fijn. Na onze korte ceremonie werd de zaal al snel veranderd naar een feestzaal. Samen met de gasten was voor ons beneden de borrel klaar gezet. Er was een grotere ruimte voor ons afgeschermd dan we dachten. Op de gehele avond was er vriendelijk personeel en goede service qua hapjes en drankjes.

 

Mark & Pamela

08 november 2021

Mooie locatie met mooi uitzicht over de Zegerplas!
Wij hebben de zaal nog extra aangekleed met eigen accessoires en bloemen, maar de zaal zelf is al mooi en licht.
Wij hebben onze hele dag hier gevierd. Boven de ceremonie, beneden proosten, boven eten, beneden koffie en ijstaart en als afsluiter boven het feest. Tussentijds wordt de zaal omgebouwd van ceremonie- naar eet-, naar feestopstelling.
Super geregeld. Service gedurende het hele traject en op de dag zelf ook als zeer prettig ervaren. In eerste instantie door Nicolette, later overgenomen door Lindy, maar allebei toppers. Ze denken graag mee, vrijwel alles kan. Daarnaast is er ook nog eens meer dan genoeg parkeergelegenheid, gratis.

Wij raden Wet ’n Wild zeker aan als trouw locatie.=

Bron: Toptrouwlocaties

Joram & Esmeralda

09 juli 2021

De locatie en het weer zorgde voor het perfecte plaatje! Het was een prachtige dag met lekker eten en een geweldige aankleding van de zaal.

Tevens stonden alle werknemers en manager(s) de hele dag en avond voor ons klaar. Niets was te veel, al met al een aanrader voor ieder die een feestje wilt geven.

Bron: Toptrouwlocaties

Jasper & Ilse

07 september 2020

Super! Erg mooie plek, fijne mensen, mooie ligging, erg goed eten. Top dag gehad!

Erg tevreden! Erg vriendelijk personeel. Goed geholpen en ze dachten echt heel goed mee. 

Bron: Toptrouwlocaties

Remco & Suzanne

04 september 2020

Onze bruiloft was middenin de corona periode, op 4 september. De maanden ervoor hebben ze heel erg goed mee gedacht als er weer dingen niet konden/mochten en waren ze heel flexibel in het aanpassen van het arrangement en dagindeling. Dit gaf ons veel rust. Je merkte aan alles dat ze mega veel ervaring hebben met bruiloften organiseren. Alles was tot in de puntjes geregeld en we hebben ons nergens druk om hoeven maken. Niks is hun te gek, wat je ook bedenkt, bijna alles is mogelijk en zo niet, dan vinden ze wel een oplossing. Het eten was heerlijk, we konden van te voren zelf het menu samenstellen, wat ook echt een pluspunt is. De ligging is ook helemaal top. Aan het water met een strandje, met de natuur om je heen. Daardoor ook een soort “beach vibe”. Onze dag was echt onvergetelijk, mede dankzij wet n wild! 

Bron: Toptrouwlocaties

Isaï & Berryl

27 juli 2020

Vanaf het begin hadden een fijn verwelkomend gevoel ervaren. Service en contact was goed van begin tot eind (incl coronatijd) heel flexibel. Het personeel is heel vriendelijk. Wij zijn heel heel blij dat wij onze bruiloft hebben mogen vieren bij WetnWild. Fantastisch ervaren. 

Bron: Toptrouwlocaties

Vincent & Annieta

18 juli 2020

We zijn heel erg tevreden over onze bruiloft bij Wet ’n Wild. Heel fijn personeel op de dag zelf, uiterst behulpzaam en meedenkend. Ceremonie, receptie en diner waren tot in de puntjes verzorgd. We hadden het niet beter kunnen wensen.

Super service tijdens het hele voorbereidende traject wat met veel enthousiasme is geregeld door Nicolette Vrijmoet. Zeker gezien de constant veranderende restricties met betrekking tot Covid19. De locatie zelf is heel erg sfeervol. Alle catering was ook prima. 

Bron: Toptrouwlocaties

Iris & Annelies

31 oktober 2019

31 oktober zijn wij getrouwd bij wet ’n wild. Tevens zijn wij heel de dag hier geweest. Wat fijn dat alles op 1 locatie is. We hebben genoten en alles kon en mocht. Iedereen om ons heen heeft genoten. Tevens werd er rekening gehouden met een gluten allergie. 

Bron: Toptrouwlocaties

Stefan & Leonie

13 september 2019

“Geweldige sfeer tijdens de ceremonie zoals wij t graag wilden. Personeel was zo vriendelijk en behulpzaam. Er werd goed meegedacht met onze wensen zodat de dag is gelopen zoals wij dit wilden. Mijn complimenten aan wet n wild en hun team! Top locatie, top eten en drinken. Volop genoten echte aanrader.”

Bron: Top trouwlocaties

Sanne & Rick

07 september 2019

“Vertel ons alles over je bruiloft! Hoe was de sfeer? Hoe vond je het personeel? Iedereen is benieuwd naar jouw ervaring! Aangezien wet n wild in onze woonplaats lag, twijfelde we of we daar onze bruiloft wilde gaan vieren. Toen we uiteindelijk toch een kijkje bij wnw namen, was het gelijk zo’n goed gevoel en dit is gebleven tot nu, een week na onze bruiloft. De communicatie en service van te voren is duidelijk en prettig, waardoor je echt vertrouwen krijgt. Op de dag zelf was alles super geregeld, ik (de bruid) maakte me nogal zorgen over de deels zelf uitgezochte decoratie, maar dit was op de dag zelf allemaal geregeld. Het eten was heerlijk en de service zo goed. Dit hebben we ook van onze gasten terug gehoord! Het feest was top met de DJ die we via wet n wild konden regelen. De dag van ons dromen, mogelijk gemaakt door wet n wild!!”

Bron: Top trouwlocaties

Herman & Destiny

07 augustus 2019

“Alles was perfect zo goed geregeld met de wensen zo als we het wilden en echt alles is mogelijk onze dag kon niet mooier. Dankzij jullie is het een dag om nooit meer te vergeten”

Bron: Top trouwlocaties

Leon & Leslie

22 juni 2019

“Wij hebben onze gehele trouwdag op de locatie gevierd. Dit is alles behalve saai omdat je steeds van ruimte kan wisselen. De ceremonie en het feest in de avond deden wij boven. De borrel beneden in het restaurant en de luxe barbecue buiten op het terras. Wij hebben geluk gehad met prachtig weer maar als het slecht weer zou zijn was het geen nood geweest. Als je binnen zit heb je net zo goed een prachtig uitzicht op het meer en de bossen. We hoopte dat onze trouwdag de mooiste dag van ons leven zou worden. En die droom is uitgekomen dankzij Wet ’n Wild! We hadden een thema voor onze bruiloft waar ze allemaal met plezier aan mee werkte. Daarbij is het ook een prachtige locatie voor een fotoshoot. Iedereen heeft genoten van de mooie locatie en het heerlijke eten. Wij zouden iedereen adviseren om hier te trouwen.”

Bron: Top trouwlocaties

Kijk voor meer reviews op

   

Contact

STUUR ONS EEN BERICHT!

BINNEN EEN WERKDAG HEB JE ANTWOORD.