Reserveren

0172-472412

Experience the Wild side!

Groepsactiviteiten

Crash & Splash

Crash ’n Splash is ons klassieke waterski arrangement. Geschikt voor jong en oud en dus perfect voor bijvoorbeeld een familie,- of bedrijfsuitje! Na ontvangst gaat de groep zich omkleden. Op de waterkant volgt een uitgebreide instructie, om vervolgens gebriefd en wel aan de start te verschijnen. De eerste start levert vaak een nat pak op, maar binnen een half uur heeft de meerderheid het onder de knie! Na 1,5 uur inspanning is het tijd voor ontspanning. In de kleedkamers kan iedereen zich opfrissen, waarna iedereen in het restaurant van harte wordt verwelkomd met een welkomstcocktail. De dag wordt afgerond met een diner bestaande uit een overheerlijke XXL-hamburger, kipsaté of vegetarische variant met frites! (vanaf 25 personen kan je tegen een meerprijs ook barbecueën!) Interesse? Neem dan contact op en we nemen graag alle mogelijkheden door!

Kom jij binnenkort langs? Dit arrangement is te boeken vanaf 6 personen.

Kosten: 55,50 p.p. – exclusief dranken (m.u.v. welkomstcocktail)

Voorbeeld programma

15:00 uur: Ontvangst wakepark en instructie


15:30 uur: Waterskien


17:00 uur: Omkleden


17:30 uur: Diner


19:30 uur: Einde programma

Heineken Wakeboard Experience - vanaf 6 personen

Op zoek naar een sportieve en uitdagende activiteit? Dan is de Heineken wakeboard experience de perfecte optie! Deelnemers ervaren de kick van het wakeboarden  en worden onder begeleiding van een ervaren instructeur naar een hoger niveau geholpen. Tijdens het programma heeft de groep een vaste instructeur. Hij/zij verklapt alle do’s en don’ts en zal jullie begeleiden wanneer jullie het water op gaan. Na de activiteit is het tijd voor bittergarnituur met een glas bier van het huis. Vervolgens wordt een Black Angus burger, kipsaté of vegetarische variant als lunch of diner geserveerd!

Dit is ook zeker een aanrader voor een vrijgezellenfeest. Voor de vrijgezel hebben wij in dat geval een verrassing in petto! Ook wordt er een leuke groepsfoto gemaakt, welke dezelfde dag nog online wordt geplaatst.
Kosten: € 105,- p.p. – exclusief dranken (m.u.v. één glas bier)

Ladies Only

Who run the world? Juist, girls!

Met ladies only starten we met een sprankelende girls-cocktail en een heerlijke high tea. Jullie worden verwend met een assortiment hartige lekkernijen en vervolgens verwennen we jullie smaakpapillen met een selectie van heerlijke zoetigheden en voldoende theepotten op tafel. Een perfecte gelegenheid om te kletsen, te lachen en te genieten van elkaars gezelschap. Om 13.30 uur mag iedereen zich aanmelden bij het Wakepark, om jullie om te kleden op het wateravontuur. Na een instructie kunnen jullie het water op en kiezen op te gaan waterskiën of om te gaan suppen :). Uiteraard krijgen jullie een uitgebreide instructie. Na 1,5 uur inspanning op het water kan iedereen zich opfrissen en loopt het programma ten einde.

Komen jij en je vriendinnen binnenkort langs? Dit arrangement is te boeken van een minimaal 6 personen tot maximaal 15 personen <3
Kosten sup arrangement: € 50,00 p.p. – exclusief dranken (m.u.v. welkomstcocktail)
Kosten ski arrangement : € 60,00 p.p. – exclusief dranken (m.u.v. welkomstcocktail)

Programma 

11.00 uur: Ontvangst en high tea


 13:30 uur: Aanmelden wakepark


14:00 uur: Activiteit


15.30 uur: Einde programma

Het is niet mogelijk bovenstaand tijdschema aan te passen.

Kinderfeestje

Wil jij de show stelen en met je partijtje iets heel anders doen dan je vriendjes en vriendinnetjes? Kom dan waterskiën bij Wet ’n Wild! Het enige dat jullie nodig hebben is een zwembroek/bikini, een handdoek en zwemdiploma A en B. Voor het wetsuit en waterski’s zorgen wij.

Nadat jullie zijn omgekleed en allemaal een wetsuit aan hebben, krijgen jullie uitleg van een ervaren instructeur. Daarna is het tijd om de ski’s onder te binden en te ervaren hoe gaaf waterskiën is. Binnen een half uur hebben de meeste van je vriendjes en vriendinnetjes het waterskiën onder de knie, maar als jullie vallen is dat ook geen probleem.
Omdat jullie na 1,5 uur waterskiën vast reuze trek hebben, staat er na afloop voor iedereen iets te drinken en een bord frites klaar met keuze uit diverse snacks zoals kipnuggets, frikandellen, kaasstengels, etc. Voor de jarige hebben wij nog een verrassing klaarliggen! 🙂

Wees gewaarschuwd: je moet wel stoere vrienden hebben die het water op durven!

Reserveren kan door te mailen naar info@wetnwild.nl of te bellen naar 0172 – 472 412.

Specificaties

Doelgroep: Kinderen, adviesleeftijd vanaf 10 jaar.


Activiteiten: Ontvangst, omkleden, waterskiën, frietjes met snack en een glas limonade.


Duur: 3,5 uur


Capaciteit: Minimaal 6 deelnemers


Kosten: € 30,50 per persoon – exclusief dranken

Voorbeeld programma

13:30 uur: Ontvangst en instructie


14:00 uur: Waterskien


15:30 uur: Omkleden


16:00 uur: Frietjes eten


17:00 uur: Einde programma

Sup 'n Splash

Welkom aan boord van onze gloednieuwe SUP-ervaring, waar avontuur en genot samenkomen voor een onvergetelijke dag op het water! Iedereen wordt van harte verwelkomd op onze locatie met een feestelijke welkomstcocktail, een heerlijk drankje om meteen in de juiste stemming te komen. Na de verfrissende cocktail is het tijd om aan tafel te gaan voor een verrukkelijke 3-gangen lunch.  Na de lunch is het tijd om jullie aan te melden bij het Wakepark, om de wateren te trotseren op een SUP-board. Staand op je board, peddel je over de Zegerplas. Of je nu een ervaren SUP’er bent of voor het eerst het avontuur aangaat, onze ervaren instructeurs zorgen voor een veilige en plezierige ervaring voor iedereen!

Kom jij binnenkort langs? Dit arrangement is te boeken vanaf minimaal 6 personen, tot maximaal 15 personen <3
Kosten: € 47,50 p.p. – exclusief dranken (m.u.v. welkomstcocktail)

 

Voorbeeld programma

12:00 uur: Ontvangst met cocktail


12:15 uur: Lunch


13:30 uur: Omkleden


14:00 uur: Suppen


15:30 uur: Einde programma

Flyboard Combi Arrangement

Flyboarden, heb jij deze spectaculaire sport al eens gedaan?

Kom bij ons flyboarden in combinatie met waterskiën of wakeboarden 🙂

Echt een top uitje voor een vrijgezellenfeest, teambuilding of ander groepsuitje!

Feestavond

Of je nou 16, 21 of 60 bent geworden, of om een andere reden een (bedrijfs)feestje organiseert: een feestavond is een leuke manier om samen met vrienden en familie of collega’s iets te vieren! Leuke muziek en een gezellige sfeer is alles wat u nodig heeft!

 

In de zaal op onze bovenverdieping worden regelmatig leuke feestavonden gegeven. Wij kunnen eventueel een dj inhuren die de muziek naar wens draait en ervoor zorgt dat de gehele avond de voetjes van de vloer gaan.

Feestavonden kunnen georganiseerd worden vanaf 40 tot 450 personen. U heeft al een mooi en verzorgd feestarrangement vanaf met onbeperkt dranken uit de Hollandse bar a € 8,40 per uur per persoon en hapjes vanaf circa € 5,- per persoon.

Borrel

Een borrel is een ontspannen manier om met elkaar iets te vieren! Onder genot van een drankje en een hapje heeft iedereen de mogelijkheid om rond te lopen en met elkaar te kletsen. Wet ’n Wild organiseert graag een borrel op maat! Van bier met bitterballen tot champagne met luxe hapjes, alles is mogelijk. De prijs van een borrel hangt totaal af van de wensen en ideeën. Bij Wet ’n Wild kan een borrel georganiseerd worden van 5 tot 450 personen.

Arrangement op maat

Ben je op zoek naar een mooi en leuk arrangement op maat? Of wil je naast onze watersportactiviteiten ook iets anders doen? Vanaf 50 personen bieden wij een arrangement geheel naar jouw idee. Zo kun je bijvoorbeeld Solex rijden, yoga, een graffiti workshop volgen of een leuke fietstocht door het Groene Hart maken. Wij gaan samen op zoek naar passende activiteiten voor het gezelschap. Uiteraard zijn de activiteiten ook te combineren met een gezellige borrel, diner en/of feestavond. Wij maken graag een mooi voorstel voor je op. Via ons contactformulier kan je meer informatie opvragen en je bent ook van harte welkom om telefonisch contact op te nemen via 0172-472412. * beschikbaarheid op basis van aanvraag!

Contact

STUUR ONS EEN BERICHT!

BINNEN EEN WERKDAG HEB JE ANTWOORD.