Reserveren

0172-472412

Experience the Wild side!

Groepsactiviteiten

Crash 'n Splash

Crash 'n Splash is ons klassieke waterski arrangement. Geschikt voor jong en oud en dus perfect voor bijvoorbeeld een familie uitje! Na ontvangst met een welkomstdrankje gaat de groep zich omkleden. Op de waterkant volgt een uitgebreide instructie, om vervolgens gebriefd en wel aan de start te verschijnen. De eerste start levert vaak een nat pak op, maar binnen een half uur heeft de meerderheid het onder de knie! Na twee uur inspanning is het tijd voor ontspanning. In de kleedkamers kan iedereen zich opfrissen, waarna jullie binnen wat kunnen drinken. De dag wordt afgerond met een diner; er staat voor iedereen een XXL Hamburger klaar.

Heineken Wakeboard Experience

De Heineken wakeboard experience is een sportieve en uitdagende groepsactiviteit, waarbij jullie gaan wakeboarden!
Na de activiteit is het tijd voor bittergranituur en een XXL of avocado Hamburger.

Dit is ook zeker een aanrader voor een vrijgezellenfeest!

Ladies Only

Who run the world? Juist, girls!

Met ladies only starten we met een welkomst cocktail en een heerlijke high-tea of lunch. Na een instructie kunnen jullie het water op en kiezen op te gaan waterskiën of om te gaan suppen  🙂

Komen jij en je vriendinnen binnenkort langs?

Kinderfeestje

Wil jij de show stelen en met je partijtje iets heel anders doen dan je vriendjes en vriendinnetjes? Kom dan waterskiën bij Wet ’n Wild! Het enige dat jullie nodig hebben is een zwembroek/bikini, een handdoek en zwemdiploma A en B. Voor het wetsuit en waterski’s zorgen wij.

Nadat jullie zijn omgekleed en allemaal een wetsuit aan hebben, krijgen jullie uitleg van een ervaren instructeur. Daarna is het tijd om de ski’s onder te binden en te ervaren hoe gaaf waterskiën is. Binnen een half uur hebben de meeste van je vriendjes en vriendinnetjes het waterskiën onder de knie, maar als jullie vallen is dat ook geen probleem.
Omdat jullie na 1,5 uur waterskiën vast reuze trek hebben, staat er na afloop voor iedereen iets te drinken en een bord frites klaar met keuze uit diverse snacks zoals kipnuggets, frikandellen, kaasstengels, etc. Voor de jarige hebben wij nog een verrassing klaarliggen! 🙂

Wees gewaarschuwd: je moet wel stoere vrienden hebben die het water op durven!

Reserveren kan door te mailen naar info@wetnwild.nl of te bellen naar 0172 – 472 412.

Specificaties

Doelgroep: Kinderen, adviesleeftijd vanaf 10 jaar.


Activiteiten: Ontvangst, omkleden, waterskiën, frietjes met snack.


Duur: 3,5 uur


Capaciteit: Minimaal 6 deelnemers


Kosten: Ski: € 27,50 per persoon incl. BTW, douchemuntje € 0,50.

Voorbeeld programma

Ontvangst en instructie: 13:30 uur


Waterskien: 14:00 uur


Omkleden: 15:30 uur


Frietjes eten: 16:00 uur


Einde programma: 17:00 uur

Dinner by Food

Heb jij niet alleen zin om een lekker hapje te eten maar ook in een stukje beweging? Dat kan! Door te wandelen langs onze 3 locaties wordt er niet alleen lekker gegeten, maar ook actief gewandeld! De ideale manier om gezellig wat te vieren, bij te kletsen en actief te zijn!

Flyboard Combi Arrangement

Flyboarden, heb jij deze spectaculaire sport al eens gedaan?

Kom bij ons flyboarden in combinatie met waterskiën of wakeboarden 🙂

Echt een top uitje voor een vrijgezellenfeest, teambuilding of ander groepsuitje!

Feestavond

Of je nou 16, 21 of 60 bent geworden, of om een andere reden een (bedrijfs)feestje organiseert: een feestavond is een leuke manier om samen met vrienden en familie of collega’s iets te vieren! Leuke muziek en een gezellige sfeer is alles wat u nodig heeft!

 

In de zaal op onze bovenverdieping worden regelmatig leuke feestavonden gegeven. Wij kunnen eventueel een dj inhuren die de muziek naar wens draait en ervoor zorgt dat de gehele avond de voetjes van de vloer gaan.

Feestavonden kunnen georganiseerd worden vanaf 40 tot 250 personen. U heeft al een mooi en verzorgd feestarrangement vanaf met onbeperkt dranken uit de Hollandse bar a € 8,- per uur en hapjes vanaf circa € 5,- per persoon.

Barbecue

Een mooi terras aan de waterkant, een heerlijk zonnetje en een rokende barbecue! Het liefst bestellen we het zonnetje erbij! Wie wilt dat nu niet?

Wet ’n Wild heeft verschillende barbecue arrangementen waarbij er diverse salades, stokbrood met dipjes en verschillende soorten vlees en vis geserveerd worden. Een kok staat 1,5 uur het vlees en de vis voor te grillen op de barbecue. Is het weer toch wat slechter dan gehoopt? Dan zorgen wij ervoor dat de grill vanuit de keuken, of vanuit de bovenzaal gebruikt wordt. De barbecue valt op deze manier nooit in het water!

Een barbecue bieden wij aan vanaf €29,50 per persoon! Een barbecue is te reserveren vanaf 25 personen tot 300 personen.

Borrel

Een borrel is een ontspannen manier om met elkaar iets te vieren! Onder genot van een drankje en een hapje heeft iedereen de mogelijkheid om rond te lopen en met elkaar te kletsen. Wet ’n Wild organiseert graag een borrel op maat! Van bier met bitterballen tot champagne met luxe hapjes, alles is mogelijk. De prijs van een borrel hangt totaal af van de wensen en ideeën. Bij Wet ’n Wild kan een borrel georganiseerd worden van 5 tot 300 personen.

Arrangement op maat

Ben je op zoek naar een mooi en leuk arrangement op maat? Of wil je naast onze watersportactiviteiten ook iets anders doen? Vanaf 50 personen bieden wij een arrangement geheel naar jouw idee. Zo kun je bijvoorbeeld Solex rijden, yoga, een graffiti workshop volgen of een leuke fietstocht door het Groene Hart maken. Wij gaan samen op zoek naar passende activiteiten voor het gezelschap. Uiteraard zijn de activiteiten ook te combineren met een gezellige borrel, diner en/of feestavond. Wij maken graag een mooi voorstel voor je op. Via ons contactformulier kan je meer informatie opvragen en je bent ook van harte welkom om telefonisch contact op te nemen via 0172-472412. * beschikbaarheid op basis van aanvraag!

Contact

STUUR ONS EEN BERICHT!

BINNEN EEN WERKDAG HEB JE ANTWOORD.