Reserveren

0172-472412

Vergaderlocatie Alphen aan den Rijn

Vergaderlocatie nodig? Bij Wet ’n Wild kun je vergaderen in een natuurlijke omgeving met uitzicht over het water. Onze bovenverdieping is geschikt om met maximaal 60 personen te vergaderen. De benedenverdieping heeft een capaciteit van maar liefst 100 personen. Natuurlijk hebben we ook een 75 inch tv scherm, flipovers pennen, papier en smaakvolle lunches. Voor heerlijke koffie, thee en ijswater wordt ook gezorgd.
Wil je graag een offerte op maat ontvangen? Stuur ons een berichtje via de website https://wetnwild.nl/zakelijk/

Wet ’n Wild, een unieke vergaderlocatie op inspirerende plek

Wet ’n Wild The Social Club is gelegen aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn. De groene omgeving, het terras aan het water en het uitzicht over de Zegerplas maakt ons restaurant tot een mooie en inspirerende vergaderlocatie in Alphen aan den Rijn. Het is een jong en frisse horecagelegenheid met veel grote ramen en een open uitstraling. Bij Wet ’n Wild is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig. Onze gastvrije bediening en gevarieerde keuken zorgen voor een ontspannen en smakelijke sfeer. Wil je kennismaken met onze locatie? Stuur dan een mail naar info@wetnwild.nl en maak een afspraak voor een rondleiding.

De mogelijkheden bij trouwlocatie Wet ’n Wild Alphen aan den Rijn

Voor een vergadering kan er gekozen worden uit verschillende arrangementen. Zoek je een locatie voor een workshop of training? Het vergaderarrangement is uitermate geschikt om aan te passen naar jouw wensen en ideeën. Neem voor meer informatie gerust contact op via onderstaand contactformulier via https://wetnwild.nl/zakelijk/ Wij denken graag met je mee!

Welke voordelen biedt Wet ’n Wild als restaurant en trouwlocatie?

– Vergaderen in Alphen aan den Rijn, het Groene Hart van Nederland, met uitzicht over het water.
– Ook geschikt voor workshops en trainingen.
– Gratis parkeren
– Heerlijke lunch of diner mogelijk.
– Beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt.

Een rondleiding boeken op onze trouwlocatie in Alphen aan den Rijn?

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een vergadering, workshop, training of ander zakelijke bijeenkomst? Wij nodigen je graag uit op onze vergaderlocatie in Alphen aan den Rijn om onze locatie te komen bezichtigen. Uiteraard beantwoorden wij graag al je vragen onder het genot van een lekker kop koffie of thee. Maak een afspraak via info@wetnwild.nl

 

Contact

STUUR ONS EEN BERICHT!

BINNEN EEN WERKDAG HEB JE ANTWOORD.