Reserveren

0172-472412

Trouwen in Alphen aan den Rijn

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Overweeg jij om te gaan trouwen in Alphen aan den Rijn?
De zoektocht naar o.a. een trouwlocatie is begonnen. En wat is er mooier om te trouwen bij Wet ’n Wild in Alphen aan den Rijn!
Wil je graag een offerte op maat ontvangen? Stuur ons een berichtje via de website https://wetnwild.nl/wedding/

Wet ’n Wild, een unieke trouwlocatie op prachtige plek

Wet ’n Wild The Social Club is gelegen aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn. De groene omgeving, het terras aan het water en het uitzicht over de Zegerplas maakt ons restaurant tot een mooie en unieke locatie om te trouwen in Alphen aan den Rijn. Het is een jong en frisse horecagelegenheid met veel grote ramen en een open uitstraling. Bij Wet ’n Wild is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig. Onze gastvrije bediening en gevarieerde keuken zorgen voor een ontspannen en smakelijke sfeer. Wil je kennismaken met onze locatie? Stuur dan een mail naar info@wetnwild.nl en maak een afspraak voor een rondleiding.

De mogelijkheden van trouwen bij Wet ’n Wild in Alphen aan den Rijn

Het ja-woord geven, de bruidstaart aansnijden met uw daggasten, de receptie, het bruidsdiner en een knallend feest! Wij organiseren deze mooie dag graag voor u. Wij stemmen elk onderdeel graag af op uw eigen wensen en smaak. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor een 3 of 4 gangendiner, buffet, barbecue of shared dining. De dag afsluiten met een spetterend feest? Ook dit is mogelijk op onze trouwlocatie in Alphen aan den Rijn.

Welke voordelen biedt Wet ’n Wild als trouwlocatie?

– Trouwen in Alphen aan den Rijn, het Groene Hart van Nederland, met uitzicht over het water.
– Onze trouwlocatie is gelegen aan de Zegerplas
– Je bruiloft krijgt alle zorg en aandacht welke het verdient en alles wordt tot in de puntjes verzorgd.
– Gratis parkeren
– Wet ‘n Wild is een officiële trouwlocatie waar je elkaar het ja-woord kunt geven.
– Jouw gehele trouwdag op 1 locatie

Trouwen in Alphen aan den Rijn, boek je rondleiding!
Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn om jullie grote dag bij ons te vieren? Wij nodigen je graag uit op onze trouwlocatie in Alphen aan den Rijn om onze locatie te komen bezichtigen. Uiteraard beantwoorden wij graag al jouw vragen onder het genot van een lekker kop koffie of thee. Maak een afspraak via info@wetnwild.nl

 

Contact

STUUR ONS EEN BERICHT!

BINNEN EEN WERKDAG HEB JE ANTWOORD.