Reserveren

0172-472412

It's so lovely when it's Sunny

Love life on a boat!

Sloepverhuur

NIEUW! Wet ’n Wild op het water! Huur nu een elektrische sloep en enjoy the water! Onze sloepjes zijn geschikt voor maximaal 8 personen, en dagelijks te huur vanaf € 150,- (exclusief borg). Vanaf 18 jaar te reserveren, een vaarbewijs is niet nodig. Luxe uitbreiding Zin in een lekkere versnapering voor onderweg? Bestel dan onze heerlijke Borrelbox, of verwen jezelf samen met vrienden of familie op een luxe schaal oesters. Geniet optimaal van coole drinks zoals bijvoorbeeld een Bucket Desperados of onze Rose Lemonades. Reserveren kan via de website door te klikken op het kopje 'Reserveren' , telefonisch of gezellig bij ons skiluik.

De bootjes

Onze sloepen zijn elektrisch en 100% milieuvriendelijk!
Met een snelheid van 7,5 km p/uur kun je 8 uur lang genieten op het water. Verspreid door het groene hart zijn diverse oplaadpalen te vinden, waaronder één bij onze andere locatie Maggie Blue. De sloep is groot genoeg om voldoende ruimte te bieden aan 8 personen.

De sloepen zijn voorzien van handige opbergvakken voor jassen en tassen en worden altijd verhuurd met kussentjes in de banken. Zo ben je verzekerd van een comfortabele vaart.

Tarieven

Maandag t/m vrijdag
Dagdeel :10.30 – 14.30 uur à € 150,-
Dagdeel : 15.00 – 19.00 uur à € 150,-
Hele dag* : 12.00 – 20.00 uur à € 150,-

Zaterdag t/m zondag
Dagdeel :10.30 – 14.30 uur à € 150,-
Dagdeel : 15.00 – 19.00 uur à € 150,-
Hele dag* : 12.00 – 20.00 uur à € 150,-

*(De tijden zijn flexibel, eventueel telefonisch bij te boeken).
Exclusief borg a € 150,-

Drinks & Bites

Wet ’n Wild Borrel Box – voor 4 personen
Watermeloen slice, luxe borrelnootjes, bakje olijven, oude kaas, stokbrood, dipjes, diverse soorten ham, quiche, nachos met guacamole.
€ 24,95

Bucket Desperados – 5 stuks
€ 25,-

Fles bubbels – Prosecco
€ 30,25

FAQ

Mag een hond mee op de boot?
Honden op de boot zijn toegestaan.

Wat is de minimum leeftijd voor het huren van een bootje?
In verband met verzekeringsvoorwaarden is het huren (en ook het besturen) alleen toegestaan voor personen vanaf 18 jaar. Het besturen door een ‘schipper’ van jongere leeftijd mag alleen onder adequate supervisie van een volwassene. Deze is daarbij eindverantwoordelijk.

Heb je een vaarbewijs nodig?
Een vaarbewijs is niet nodig.

Ik moet borg betalen, wanneer krijg ik dit terug?
Wij checken de sloep zowel bij vertrek als bij de terugkomst. Als alles in orde is wordt uw borg aan u teruggestort of -betaald. Contant op de dag zelf, storting kan één of twee werkdag(en) in beslag nemen.

Zijn er zwemvesten beschikbaar?
Veiligheid staat voorop! Daarom zijn er zwemvesten te huur (voor kinderen gratis).

 

Arrangement op maat

Ben je op zoek naar een mooi en leuk arrangement op maat? Of wil je naast onze watersportactiviteiten ook iets anders doen? Vanaf 50 personen bieden wij een arrangement geheel naar jouw idee. Zo kun je bijvoorbeeld Solex rijden, yoga, een graffiti workshop volgen of een leuke fietstocht door het Groene Hart maken. Wij gaan samen op zoek naar passende activiteiten voor het gezelschap. Uiteraard zijn de activiteiten ook te combineren met een gezellige borrel, diner en/of feestavond. Wij maken graag een mooi voorstel voor je op. Via ons contactformulier kan je meer informatie opvragen en je bent ook van harte welkom om telefonisch contact op te nemen via 0172-472412. * beschikbaarheid op basis van aanvraag!

Contact

STUUR ONS EEN BERICHT!

BINNEN EEN WERKDAG HEB JE ANTWOORD.