Reserveren

0172-472412

Kinderfeestje Alphen aan den Rijn

Ben jij jarig en wil jij een feestje vieren? Wil jij de show stelen en met je partijtje iets heel anders doen dan je vriendjes en vriendinnetjes? Dan is een kinderfeestje bij Wet ’n Wild echt een aanrader!
Benieuwd naar een kinderfeestje bij Wet ’n Wild in Alphen aan den Rijn? Stuur ons een berichtje via de website https://wetnwild.nl/groepsactiviteit/

De mogelijkheden van een kinderfeestje bij Wet ’n Wild Alphen aan den Rijn

Hoe ziet jouw kinderfeestje bij Wet ’n Wild eruit?
Nadat jullie zijn omgekleed en allemaal een wetsuit aan hebben, krijgen jullie uitleg van een ervaren instructeur. Daarna is het tijd om de ski’s onder te binden en te ervaren hoe gaaf waterskiën is. Binnen een half uur hebben de meeste van je vriendjes en vriendinnetjes het waterskiën onder de knie, maar als jullie vallen is dat ook geen probleem.

Omdat jullie na 1,5 uur waterskiën vast reuze trek hebben, staat er na afloop voor iedereen iets te drinken en een bord frites klaar met keuze uit diverse snacks zoals kipnuggets, frikandellen, kaasstengels, etc. Voor de jarige hebben wij nog een verrassing klaarliggen!

Specificaties voor een kinderfeestje bij Wet ‘n Wild

– Doelgroep: Kinderen, adviesleeftijd vanaf 10 jaar.
– Activiteiten: Ontvangst, omkleden, waterskiën, frietjes met snack.
– Duur: 3,5 uur
– Capaciteit: Minimaal 6 deelnemers
– Kosten: Ski: € 27,50 per persoon incl. BTW, douchemuntje € 0,50.

Wet ’n Wild, een unieke plek in Alphen aan den Rijn

Wet ’n Wild The Social Club is gelegen aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn. De groene omgeving, het terras aan het water en het uitzicht over de Zegerplas maakt ons restaurant uniek. Niet alleen voor een hapje en een drankje maar ook voor feestelijke momenten zoals een kinderfeestje. Bij Wet ’n Wild is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig. Wil je kennismaken met onze locatie? Stuur dan een mail naar info@wetnwild.nl en maak een afspraak voor een rondleiding.

Kennismaken en jouw kinderfeestje organiseren?

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn om een kinderfeestje bij Wet ‘n Wild te organiseren? Wij nodigen je graag uit bij ons waterpark en ons restaurant in Alphen aan den Rijn om onze locatie te komen bezichtigen. Maak een afspraak via info@wetnwild.nl

 

Contact

STUUR ONS EEN BERICHT!

BINNEN EEN WERKDAG HEB JE ANTWOORD.