Reserveren

0172-472412

High Tea Alphen aan den Rijn

Heb jij iets te vieren? Wil jij iemand in het zonnetje zetten? Of organiseer jij een babyshower? Dan is een high tea bij Wet ’n Wild echt een aanrader!
Een lekker kop thee gecombineerd met goed gezelschap en zowel zoete als hartige lekkernijen, dat is wat u van een high tea mag verwachten.
Benieuwd naar de high tea bij Wet ’n Wild in Alphen aan den Rijn? Stuur ons een berichtje via de website https://wetnwild.nl/high-tea/

De mogelijkheden van een high tea bij Wet ’n Wild Alphen aan den Rijn

Je kunt kiezen tussen twee soorten high tea, namelijk “high tea” of “high tea de luxe”. Beide soorten High Tea bestaan uit hartige hapjes en zoete hapjes bestaande uit o.a. verschillende soorten sandwiches, huisgemaakte warme quiche, diverse zoetigheden, huisgemaakte scone met jam en clotted cream, bonbons, koekjes en chocolaatjes.
Bij de “high tea” wordt onbeperkt thee geschonken en bij de “high tea de luxe” wordt er onbeperkt koffie en thee geschonken. Tevens wordt er bij de high tea de luxe tussen de twee ronden hapjes een frisse spoom geserveerd en een glas wijn aan het eind van de high tea. Overige dranken kunnen op basis van nacalculatie besteld worden.

Wet ’n Wild, een restaurant op een unieke plek in Alphen aan den Rijn

Wet ’n Wild The Social Club is gelegen aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn. De groene omgeving, het terras aan het water en het uitzicht over de Zegerplas maakt ons restaurant uniek. Niet alleen voor een hapje en een drankje maar ook voor feestelijke momenten zoals een bruiloft, high tea, bedrijfsfeest enz. Het is een jong en frisse horecagelegenheid met veel grote ramen en een open uitstraling. Bij Wet ’n Wild is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig. Onze gastvrije bediening en gevarieerde keuken zorgen voor een ontspannen en smakelijke sfeer. Wil je kennismaken met onze locatie? Stuur dan een mail naar info@wetnwild.nl en maak een afspraak voor een rondleiding.

Welke voordelen biedt Wet ’n Wild als restaurant en trouwlocatie?

– Genieten van een hapje en een drankje in Alphen aan den Rijn, het Groene Hart van Nederland, met uitzicht over het water.
– Ons restaurant is gelegen aan de Zegerplas
– De high tea krijgt alle zorg en aandacht welke het verdient en alles wordt tot in de puntjes verzorgd.
– Gratis parkeren

Een rondleiding boeken op onze trouwlocatie in Alphen aan den Rijn?

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn om een high tea bij Wet ‘n Wild te organiseren? Wij nodigen je graag uit in ons restaurant in Alphen aan den Rijn om onze locatie te komen bezichtigen. Uiteraard beantwoorden wij graag al jouw vragen onder het genot van een lekker kop koffie of thee. Maak een afspraak via info@wetnwild.nl

Contact

STUUR ONS EEN BERICHT!

BINNEN EEN WERKDAG HEB JE ANTWOORD.