Reserveren

0172-472412

Feestzaal Alphen aan den Rijn

Wat leuk! Je hebt wat te vieren!
De zoektocht naar een feestzaal in Alphen aan den Rijn is gestart. En wat is er mooier om een feest te geven bij Wet ’n Wild in Alphen aan den Rijn!
Benieuwd naar onze feestzaal en naar de mogelijkheden? Stuur een mail naar info@wetnwild.nl

De mogelijkheden voor het boeken van een feestzaal bij Wet ’n Wild Alphen aan den Rijn

Een bedrijfsfeest, familiefeest, jubileum, wat je ook te vieren hebt, Wet ’n Wild maakt het mogelijk! Wij organiseren het feest graag voor jou. Wij stemmen elk onderdeel graag af op jouw eigen wensen en smaak. Je kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor een 3 of 4 gangendiner, buffet, barbecue of shared dining. Wil je echt uitpakken? Boek dan een arrangement bij de waterskibaan en sluit de dag vervolgens af met een spetterend feest. Ook dit is mogelijk op onze feestlocatie in Alphen aan den Rijn.

Wet ’n Wild, een unieke locatie op prachtige plek

Wet ’n Wild The Social Club is gelegen aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn. De groene omgeving, het terras aan het water en het uitzicht over de Zegerplas maakt ons restaurant tot een mooie en unieke trouwlocatie in Alphen aan den Rijn. Het is een jong en frisse horecagelegenheid met veel grote ramen en een open uitstraling. Bij Wet ’n Wild is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig. Onze gastvrije bediening en gevarieerde keuken zorgen voor een ontspannen en smakelijke sfeer. Wil je kennismaken met onze locatie? Stuur dan een mail naar info@wetnwild.nl en maak een afspraak voor een rondleiding.

Welke voordelen biedt Wet ’n Wild als restaurant en feestlocatie?

– Een feest in Alphen aan den Rijn, het Groene Hart van Nederland, met uitzicht over het water.
– Ons restaurant en feestzaal is gelegen aan de Zegerplas
– Je feest krijgt alle zorg en aandacht welke het verdient en alles wordt tot in de puntjes verzorgd.
– Gratis parkeren
– Mogelijkheid voor arrangement met de waterskibaan

Een rondleiding boeken bij ons restaurant en feestzaal in Alphen aan den Rijn?

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn om jouw feest bij ons te vieren? Wij nodigen je graag uit op onze feestlocatie in Alphen aan den Rijn om onze locatie te komen bezichtigen. Uiteraard beantwoorden wij graag al je vragen onder het genot van een lekker kop koffie of thee. Maak een afspraak via info@wetnwild.nl

 

Contact

STUUR ONS EEN BERICHT!

BINNEN EEN WERKDAG HEB JE ANTWOORD.