Kabelskibaan

Onze kabelskibaan is gevestigd op de Zegerplas in Alphen aan den Rijn. Naast waterskiën en wakeboarden kunt u bij ons ook wakeskaten en kneeboarden. 
De meer ervaren wakeboarders en wakeskaters kunnen zich uitleven in 0172 Wakepark!

Uiteraard zijn alle benodigde materialen om veilig het water op te gaan bij ons te huur. Voor een overzicht van de tarieven klik hier.
Wij raden het aan om van te voren te reserveren via 0172 - 47 24 12 of info@wetnwild.nl

 • Waterskiën

  Binnen een half uurtje leren waterskiën? Dat kan bij Wet 'n Wild!

  Omdat wij gebruik maken van een kabelskibaan zijn zowel beginnende als gevorderde waterskiërs bij ons aan het juiste adres. Na een uitgebreide instructie van onze instructeurs is het de hoogste tijd om het water op te gaan! Op het startplatform gaat u in de starthouding zitten en dan... begint het aftellen. Binnen een paar seconden trekt de kabel u het water op. De eerste start levert vaak een nat pak op, maar binnen een half uurtje heeft iedereen het onder de knie. Voor u het weet zwaait u al waterskiënd naar de toeschouwers op het terras!

  Meer informatie 

 • Wakeboarden

  Voor een echte kick kiest u voor wakeboarden!

  Wakeboarden is een van de nieuwste vormen van waterskiën en is ontstaan in San Diego in 1985. Deze populaire watersport is het best te vergelijken met snowboarden, maar dan op het water. Schuif uw voeten in de bindingen op het board en u bent klaar om het water op te gaan.
  Leren wakeboarden gaat meestal gepaard met vallen en opstaan, maar als u eenmaal staat geeft het een enorme kick! Onze instructeurs helpen u stap voor stap naar een hoger niveau.

  Meer informatie 

 • Wakeskaten

  Wakeskaten is voor technici!

  De naam zegt het al: wakeskaten heeft iets weg van skateboarden. Bij beide boardsporten ligt de plank los onder uw voeten. Iets heel anders dan wakeboarden dus, waarbij het board vast zit. De enige grip die u bij het wakeskaten hebt komt van de griptape op het board. Wakeskaten vereist dus meer techniek dan wakeboarden.
  Als u de basisvaardigheden onder de knie heeft begint het echte werk: kick flips, shove-its, spins en ga zo maar door. Door de vele tricks die u op uw wakeskate kunt doen bent u voorlopig niet uitgeleerd!

  Meer informatie 

 • Kneeboarden

  Kneeboarden is leuk voor jong en oud! 

  Bij het kneeboarden zit de beoefenaar met zijn knieën op een board. Door een band over de bovenbenen te doen blijft het board goed vastzitten. Ook bij kneeboarden wordt u door de kabel voortgetrokken. In eerste instantie is het voornamelijk belangrijk om uw evenwicht te bewaren. Gaat dat goed, dan komen de bochten in zicht. Op tijd aansijden om naar buiten te sturen is een vereiste om de bocht goed door te komen! Na een aantal rondes foutloos door te zijn gekomen kan de trukendoos open. Probeer bijvoorbeeld een 360 te maken!

  Meer informatie