Abonnementen

Heb je de smaak te pakken en wil je maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks komen waterskiën of wakeboarden? Kijk dan eens naar de abonnementen die wij aanbieden. Wellicht kun je hierdoor voordeliger het water op!

Klik hier voor het inschrijfformulier incl. voorwaarden en kruis het gewenste abonnement aan. 

Let op: de abonnementsprijzen zijn exclusief materiaal!

 • Wildcard

  De Wildcard geeft onbeperkt toegang tot de baan en is dus geschikt voor échte fanaten! Vanaf april tot en met september mag je zo vaak als je wilt het water op.

  t/m 15 jaar excl. materiaal * €525,-
  vanaf 16 jaar excl. materiaal * €625,-

  *Dit is inclusief €50,- lidmaatschap. Zie voordelen van lidmaatschap onder het kopje WCA op de site. (Deze volgen spoedig)

 • Maandkaart

  Is een Wildcard te veel van het goede maar ben je wel van plan een bepaalde periode regelmatig langs te komen? Dan biedt een maandkaart misschien een goede oplossing.
  *Met een maandkaart mag je een hele maand onbeperkt het water op! 

  Maandkaart april, mei, juni of september: **

  t/m 15 jaar excl. materiaal €175,-
  vanaf 16 jaar excl. materiaal €195,-

  Maandkaart juli of augustus: **

  t/m 15 jaar excl. materiaal  €205,-
  vanaf 16 jaar excl. materiaal €225,-

  *Per maand gelden er andere tarieven. Het is niet verplicht de maandkaart op de 1e van de maand in te laten gaan, het is ook mogelijk de kaart halverwege de maand aan te schaffen. Het tarief dat in dit geval telt is het tarief van de maand die - gedurende de geldigheid van jouw maandkaart - de meeste dagen telt.

  ** Voor een maandkaart inclusief materiaal (wetsuit en wakeboard) berekenen wij een toeslag van €50,-- bij aanschaf van de kaart. 

 • 12-rittenkaart

  Dan is er nog de 12-rittenkaart. Met deze kaart mag je 12 keer 1 of 2 uur het water op, terwijl je voor 11 keer betaald hebt. Een geschikte optie voor als je verspreid over het seizoen af en toe het water op wilt. 

  12-rittenkaart 1 uur: *

  t/m 15 jaar excl. materiaal €154,-
  vanaf 16 jaar excl. materiaal €192,50,-

  12-rittenkaart 2 uur: *

  t/m 15 jaar excl. materiaal €198,-
  vanaf 16 jaar excl. materiaal €264,-

  * Voor een rittenkaart inclusief materiaal (wetsuit en wakeboard)berekenen wij een toeslag van €50,-- bij aanschaf van de kaart.