Recensies bruidsparen

Op deze pagina zijn de ervaringen die verschillende bruidsparen bij ons hebben gehad, terug te lezen. Bruiloften variërend van kleine tot grote gezelschappen. Bruidsparen die hun gehele dag bij ons hebben gevierd of een gedeelte van hun programma.

Benieuwd naar de ervaringen van de bruidsparen die hun bruiloft op onze locatie hebben gevierd? Lees dan verder!

 • Stef en Jacqueline - 21 juni 2019

  Wij hebben een fantastische bruiloft gehad bij Wet 'n Wild. Het personeel is vriendelijk en meedenkend. De locatie aan het water is prachtig. Wij hadden heerlijk weer, dus de gasten konden kijken naar de waterskiërs. De complete bovenverdieping hadden we voor onszelf. We hebben ook vaak gebruik gemaakt van het balkon boven en beneden tijdens de receptie. Bij Wet 'n Wild zijn veel dingen mogelijk en wordt goed meegedacht. We raden Wet 'n Wild zeker aan. De uitstraling is modern, maar niet te strak. Zelf hebben wij de bovenverdieping opgevrolijkt met lampionnen, waar iedereen enorm enthousiast over was. Het was een dag om nooit te vergeten.

  Bron: Toptrouwlocaties

 • Vera & Nick - 4 oktober 2018

  Wet en Wild heeft ons het gehele traject door gemotiveerd om vooral te doen wat onze wensen waren en alles was mogelijk. Onwijs bedankt hiervoor. Wij hebben mede dankzij jullie een onvergetelijke dag beleefd.

  Bron: Toptrouwlocaties

 • Joyce & Andries - 27 september 2018

  Onze dag was echt perfect. Het personeel zorgde ervoor dat alles goed verliep. We hadden mooi weer dus we hebben ook prachtige foto's kunnen maken langs de plas. We zijn echt heel blij dat wij wet 'n Wild als locatie hebben gekozen!

  Bron: Toptrouwlocaties

 • Ronald & Angela - 16 juni 2018

  16 juni 2018 hebben wij onze bruiloft gevierd bij Wet 'n Wild. Wij kijken nog elke dag met veel plezier terug op deze mooie dag, wat hebben wij en onze gasten genoten! Alles is precies zo verlopen als wij gehoopt hadden.
  Mede dankzij de prachtige locatie en de inzet van de medewerkers van Wet 'n Wild hebben wij een spetterend feest gevierd. Een dag om nooit te vergeten!

  Bron: Wet 'n Wild

 • Johan & Marjolein - 8 september 2017

  Wij zijn zeer tevreden over deze trouw locatie. Alles was tot in de puntjes verzorgd en ging precies zoals wij besproken hadden. Deze mensen weten wat service verlenen is! Het fijne van deze locatie is dat je alles op 1 plek kan doen, wat wij heel relaxed vonden. Er was ook alle ruimte voor onze eigen ideeën, niets was onmogelijk. Het heeft onze hele trouwdag geregend maar door de lichte ruimte merk je daar helemaal niets van. Maar ook met mooi weer is dit een toplocatie. Wij zouden deze locatie aan iedereen aanbevelen!

 • Ricardo & Ashley - 31 mei 2017

  31 mei 2017 hebben wij de mooiste dag van ons leven gevierd op de mooiste locatie. Enorm genoten van het mooie weer, de mooie omgeving en het belangrijkste, een prachtige trouwlocatie. De hele dag is super uitgevoerd, geen enkele opmerking te verzinnen, alleen maar complimenten voor het hele team! Kortom, niets anders dan een grote aanrader! Tot de volgende keer!

  Bron: Wet 'n Wild

 • Remon & Sabrina - 26 mei 2017

  Dankzij Wet&Wild hebben wij een zorgeloze en fantastische bruiloft gehad. Onze dagplanning bij Wet&Wild hebben wij met Selina in elkaar gezet, waarbij haar kennis en kunde goed van pas kwam. De dag verliep hierdoor vlekkeloos en wij hebben erg genoten van het dinner en het avondfeest. Alleen al de lokatie is schitterend, met uitzicht over het meer. Wij kijken dan ook met liefde terug op een geslaagde bruiloft, met dank aan alle medewerkers van Wet&Wild die dit mogelijk hebben gemaakt.

  Bron: Wet 'n Wild

 • Sander & Thamara - 7 oktober 2016

  We hebben echt een fantastische dag gehad! Mede dankzij wet n Wild! Geen op en aanmerking. We kunnen iedereen aanraden daar te gaan trouwen! De begeleiding naar de dag toe en alle service die ze geboden hebben vonden wij fantastisch! We kijken terug op een geweldige bruiloft! Bedankt Wet n Wild!!

  Bron: Top trouwlocaties

 • Maaike & Albert - 30 september 2016

  Iedereen was super vriendelijk en aardig. Geen stress voor elke vraag en wens was er tijd. Super lokatie aan het water, mooi en stijlvol ingericht. Ook als het weer niet meespeeld is er binnen super sfeer en toch het gevoel dat je buiten bent. BBQ was echt super, ook al de buitenlandse gasten waren onder de indruk van het eten. Parkeren direkt voor de deur. En genoeg plaats.

  Wij kijken terug op een super mooie dag waar we super hebben genoten. Wij hadden het niet beter kunnen voorstellen. Ook van al onze gasten hebben we alleen maar positieve feedback gekregen. We zouden alles weer precies zo doen en bij Wet 'n Wild!

  Bron: Top trouwlocaties

 • Margo en Didier - 1 september 2016

  Alles was perfect geregeld. Een super mooie locatie en geweldige mensen. Ze denken met je mee, adviseren je, nemen alle tijd voor je en ze zijn ontzettend mee levend. Wij hebben echt een geweldige bruiloft gehad en onze gasten waren ook zeer te spreken over de locatie,sfeer en het personeel. Zelfs na onze bruiloft komen wij daar nog wel eens een dankje doen of een hapje eten. Als wij daar komen worden we net zo enthousiast ontvangen als op onze bruiloft. Dank je wel dat mede door jullie wij een onvergetelijke dag hadden.

  Bron: Top trouwlocaties

 • Stefan & Jennifer - 26 augustus 2017

  Prachtige locatie om je bruiloft te vieren! Wij hebben onze gehele bruiloft daar gevierd, van de ceremonie tot het feest. Doordat het van zichzelf al mooi is ingericht heeft het weinig aankleding nodig. Communicatie vooraf is prima verlopen, er wordt goed meegedacht en ook voor gasten met speciale dieëten is er genoeg keus. De bediening is erg behulpzaam en de bbq was goed!

  Bron: Top trouwlocaties

 • Jorinda & Tom - 20 mei 2016

  Alles is mogelijk op de locatie. Het personeel doet zijn/haar best om de perfecte dag voor het bruidspaar te maken. Van te voren hadden we al veel contact met Selina. Zij dacht mee en kwam met leuke ideeën, dat waardeerde wij enorm.

  We hebben erg veel positieve reacties gekregen van onze gasten. Het is een mooi gebouw, het personeel is heel vriendelijk, het eten en drinken was zeer goed geregeld! Er is heel de bruiloft een aanspreekpunt geweest voor ons, ze kwam regelmatig checken of alles nog naar wens was, zowel bij ons als bij de ceremoniemeesters

  Bron: Top trouwlocaties

 • Arjan & Lisanne - 29 april 2016

  De prijs/kwaliteitsverhouding was echt heel goed. De locatie heeft de uitstraling van een exclusieve locatie, maar de prijs is gewoon gemiddeld. Het contact met Selina verliep ook zeer prettig. Vragen werden snel beantwoordt en toen Selina met verlof ging werd alles netjes overgedragen en hebben we nog een gesprek met z'n vieren gehad.

  Toen we de eerste keer gingen kijken bij deze locatie waren we meteen verkocht. Wat was dit gaaf en licht! Een hele fijne ongedwongen sfeer, wat bij ons past. Wij hebben geen moment spijt gehad van deze locatie en ook veel complimenten gekregen van onze gasten! Nogmaals bedankt voor de goede zorgen!!

  Bron: Top trouwlocaties

 • Marianne & Marciano - 15 juni 2015

  Wij hadden zelf een idee over het verloop van de dag. Omdat wij van varen houden en de locatie aan het water lag wilde wij graag per boot aankomen. Dit was nog niet voorgekomen op de locatie maar alles werd geregeld zodat dit plaats kon vinden. Ook met overige ideeen werd mee gedacht. Het eerste gesprek op locatie was erg positief en gingen wij met een gerust hart naar huis. De laatste weken voor de bruiloft nog een aantal keer langs geweest om muziek te proberen, punten op de i te zetten en de versiering te bespreken ook hierin was veel mogelijk en waren wij altijd welkom om langs te komen.

  Wet 'n Wild is een mooie locatie aan het water. Ze doen er alles aan om je wensen mogelijk te maken en mocht dit niet mogelijk zijn komen ze met ideeen.

  Bron: Top trouwlocaties

 • Lotte & Suzanne - 1 mei 2015

  Er wordt goed meegedacht bij persoonlijke wensen, je mag zelf versiering en aankleding meenemen, hapjes tussendoor erg lekker, personeel is heel vriendelijk

  Wij hebben een topdag gehad, mede dankzij Wet 'n wild. Wij zouden deze locatie aan iedereen aanraden.

  Bron: Top trouwlocaties

 • Moniek & Ruud - 2 september 2016

  Er werd veel met ons mee gedacht, alles was mogelijk. Zelfs de decoratie werd door het team opgehangen en neergezet, precies zoals wij wilden. Personeel is erg vriendelijk en professioneel.

  Bron: Top trouwlocaties