Whisky tasting

De volgende editie van de whisky tasting zal georganiseerd worden op vrijdag 9 februari aanstaande. Onder het genot van de heerlijkste whiskies en bijpassende gerechten zal onze enthousiaste verteller jullie meenemen op reis. 

Op vrijdagavond 9 februari organiseren wij weer een heerlijk whisky tasting.
Dit keer heeft Peter een heel bijzonder thema voor deze avond gepland. Weet jij wat de whisky’s Gelmorangie Ealanta 1993, Yamazaki single malt sherry 2013 en Crown Royal Northern Harvest Rye met elkaar gemeen hebben?
Het boek van Jim Murray’s whisky bible 2018 is amper uit, of wij gaan er al mee aan de slag! De eerder genoemde whisky’s hebben het namelijk geschopt tot “whisky of the year”.
Ben jij nieuwsgierig geworden? Op vrijdagavond 9 februari zullen wij verschillende favorieten van Jim Murray proeven. Deze whisky’s zullen weer begeleid worden door heerlijke lekkernijen van de chef welke de fantastische smaken van de whisky in de gerechten zal verwerken. Dit alles om het jaar 2018 niet beter te kunnen beginnen!
Reserveer via onderstaande link, of bel naar 0172 472412 voor het maken van een reservering. De inloop is vanaf 18.30 uur en er zal om 19.00 uur worden gestart met de presentatie. Kosten zijn € 45,00 per persoon.